MASONIC præsenterer ny dansk talentsatsning

Velkommen Ch4se, logic, koei, OzN3X, Falk og RAPZAK

MASONIC er begejstret for at løfte sløret for akademi-projektet i Counter-Strike. Et nyt initiativ med det formål at udvikle den næste generation af danske counter-strike talenter. Med et tydeligt engagement i at udvikle talenter er MASONIC indstillet på at kunne tilbyde håbefulde spillere den bedste træning, vejledning og muligheden for at udvikle sit talent. 

MASONICs Counter-Strike-afdeling vidner om organisationens evne og dedikation til at udvikle spillernes karriere. I takt med at esporten fortsætter med at vækste, tager MASONIC nu yderligere skridt for at bidrage til væksten i branchen.

Faciliteter

MASONIC udvikler kontinuerligt, i samarbejde med Fredericia Esport, på nydesignede træningsfaciliteter der har udstyr og indretning som gør det muligt at afholde bootcamps og arrangementer for holdet. Målet er at skabe et miljø, der optimerer præstationer og sikrer at spillere kan præstere på deres højeste niveau både under træning men også i kampe. 

Vejledning og karriereudvikling

Ud over kompetenceudvikling, prioriterer MASONIC personlig vækst og karriereforberedelse. Klubben vil gøre brug af den viden og de eksperter som er til rådighed som mentorer og vejledere for spillerne – ikke kun i deres spiludvikling men også i forhold til at navigere i esports-økosystemet.

Turnering og liga

MASONIC er dedikeret til at give akademiholdet muligheder for at konkurrere på forskellige niveauer. Fra lokale turneringer til de største onlineligaer i Danmark, hvor spillerne har en platform til at vise deres talent og sætte deres præg på counter-strike scenen. Derfor skal spillerne repræsentere MASONIC i POWER Ligaen.

Engageret i fællesskabet

MASONIC tror på at give tilbage til counter-strike communitiet, og talentholdet vil derfor være involveret i workshops og initiativer samt events, der fremmer en positiv spilkultur og i bedste tilfælde, fungere som rollemodeller for næste generation af counter-strike spillere.

Andreas ‘blaq’ Elversøe, direktør i MASONIC siger:

“Jeg er glad for at vi nu kan præsentere vores nye satsning inde for talentudvikling. Vi har i klubben længe haft behov for et sted hvor vi kan udvikle og træne spillere, der brænder for spillet og vil gøre karriere i esport. Vi har i MASONIC gjort os mange erfaringer med et tidligere akademi-setup, som gør at vi nu står endnu stærkere i projektet. Dette, kombineret med dygtige mennesker og spillere, der vil give dét ekstra for at nå til tops i danmarks bedste liga, kan være en god opskrift.”

Kaspar ‘RAPZAK’ Adamsen, chef for talentafdelingen fortæller:

“Det er fedt og jeg er meget stolt over at få chancen i MASONIC for at vise hvad jeg kan med talentudvikling i esport efter en kort periode i fodboldens verden med talentudvikling. 
Esport har alle dage været passionen i mit liv, og jeg elsker både at spille selv og snakke med mennesker i sporten, men også at sammensætte hold og udvikle både holdet og menneskerne omkring. Det er en fed proces at være en del af. Dette projekt tager jeg meget seriøst og er meget passioneret omkring det og håber vi kan vise resten af scenen at vi er her for at udvikle scenen også til fremtiden.”

MASONICs talentsatsning består af:

🇩🇰Ch4se

🇩🇰logic

🇩🇰koei

🇩🇰OzN3X

🇩🇰Falk

🇩🇰RAPZAK (C)

Følg med når holdet skal spille deres første kampe i POWER ligaen mandag den 11 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *